Ik ben Carel

en Rotterdammer

We gebruiken GOOGLE translate voor de internationale weergave van deze site . Dit kan  hier en daar wat ongelukkige zins opbouw veroorzaken. Onze excuses daarvoor.

Wel zijn er van het boek door echte  "native speakers",  voor zowel Engels, Duits als Chinees vertalingen gemaakt, welke als bijlage  aan de internationale uitgave worden toegevoegd.

nlafareubebnbgcazh-CNzh-TWhrcsdaentlfifrdeeliwhuidgaitjajwkomsminoplptrorusrsksoesswsvtathtrukviyi

 

wat wil je weten


more

bezigheden


more

redactioneel


more

jouw bijdrage


more

Ik ben Carel  en Rotterdammer

Zonder te dweilen met chauvinisme, ben ik Rotterdammer, in hart en nieren. Ik hou van mijn stad, gewoon, omdat ik niet anders kan. Uitleggen ? Dat ga nie!

Laten zien ...dat  dan weer wel. Zo hebben  wij, want ik doe het niet alleen, het idee opgepakt, om nou eens een onsamenhangende verzameling van foto's en teksten  van Rotterdam te vergaren. Korte  krachtige termen , one-liners of kreten, die niets te raden over laten. Krachtig, dus!  Die  gaan we koppelen aan foto's van en over Rotterdam. Omdat  het krachttermen zijn, zullen ook de foto's veelal nachtelijke  afbeeldingen zijn. Om  dit zwartboek niet helemaal te donker te laten overkomen, want zo erg steekt Rotterdam ook weer niet in elkaar, worden de kopzinnen  en de foto  versterkt met een verhaal,  dat iets van de achterliggende  kracht ontzenuwd, maar je wel een groot Rotterdam gevoel mee zal geven.

Read more